Exit to Enter – Balettakademien Stockholm

Malmö

Onsdag 24 Maj

Den 24 maj får vi chansen att se högklassig dans när examenselever från Balettakademiens yrkesdansarutbildning kommer till Palladium Malmö för att visa sin slutföreställning. Exit To Enter är en föreställning om förändring framtagen tillsammans med professionella koreografer. Välkommen att möta nästa generations dansare!

Exit to enter handlar om vad som kan ske när man lämnar en sak och går in i en annan, samtidigt som man aldrig är helt medveten om hur det går till. Vad vi vet är att förändring är oundviklig men nödvändig, för att övergå till ett nytt rörelseområde. Är upp och ner, vänster och höger, fram och tillbaka våra enda val, eller kan vi hellre röra oss genom en plats däremellan, där de fysiska aspekterna av början och slut inte är huggna i sten?

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 24 Maj 19:00 Malmö Palladium Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar