Konstnärlig frihet /AW-samtal/ – LICA#3

Lund

Fredag 28 April

Fotograf: Cecilia Höglund

LICA#3 DANS SOM MOTSTÅND OCH FÖRÄNDRING

Regissören Nasim Aghili och ljudkonstnär Malin Holgersson i samtal med Frida Sandström, redaktör från Paletten, om konstnärlig frihet, utifrån konstgruppen Fuls antinationalistiska Tal till nationen – ett bombastiskt körverk med musiken av Sara Parkman (visas 27 april kl 18.30 Skissernas museum). Inledning är en exklusiv förhandsläsning av kommande Fronesis numret med tema yttrandefrihet, av Henrik Gundenäs, redaktör.

Lund International Choreography Assembly är en mötesplats för lokala och internationella danskonstnärer i möte mellan praktik och teori.
Medverkande 2023: Diana Anselmo,Thais Di Marco, Thami Hector Manekehla, Raymond  Roa, Emma Ribbing, Roula Samiotaki, Jerry Pedersen, Anders Duckworth, Sybrig Dokter, Escarleth Pozo, Anastasiia Krasnoshchoka, Maya Dalinsky, Eden Keflai, Maria Arkouli, Alexander Blum Bertelsen, Sandy Ceesay, Isabella Khanamidi, Paolo de Venecia Gile, Maria Naidu, Ranya Asadi, Shreekripa Balasubramaniam.
Organised by Embassy of Movement, a platform based in the region of Skåne, dedicated to decolonial practices. www.raninair.se 

Arrangemanget är gratis.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 28 April 17:30 Lund Stadshallen
Läs mer hos arrangören

Taggar