Beatbox Sensation – Freestyle Phanatix (Superdupersommar)

Malmö

Tisdag 11 Juli

 

Denna teatraliska interaktiva föreställning ger garanterat en medryckt publik, som får en prima upplevelse av vilket fantastiskt instrument människan kan vara i sig själv och hur dans kan formas efter dessa levande instrument.

Föreställningen avslutas med ett festligt crescendo tillsammans med publiken, och hela upplevelsen följs av en Q/A med publiken. Beatboxare kan göra både coola, häftiga och roliga ljud, de förmår att använda sin stämma till att forma musikinstrument på ett fantasifullt sätt, och göra det till något helt särskilt. I ”Beatbox Sensation” möter publiken två Beatboxers i en dialog som speglas/tolkas av dansare som visualiserar det som musikerna ”säger” varandra. Dansarna presenterar musiken för publiken. De använder musik som upplevelse och låter inspirera till rörelserna. Föreställningen är en hyllning till den mångfacetterade kultur som började i New York & Los Angeles. En rörelse i kropp och röst, en rörelse genom tiden och en kulturell rörelse som har betytt otroligt mycket i hela världen. Den fjärde generationen artister i Freestyle Phanatix visar oss hur hiphopens grundvärderingar är lika behövda idag som när de skapades i New Yorks ghetton: Fred, Gemenskap, Kärlek och Att ha kul! – är budskapet och ramen för Beatbox Sensation. Föreställningen följs av en Workshop för alla som vill vara med!

Målgrupp: från 0 år

Evenemanget arrangeras av Malmö Folkets park & Barnens scen och framförs utomhus på Lilla scenen vid Parktorget.

Föreställningen är gratis och biljetter kan inte bokas.

 

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
info@barnensscen.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 11 Juli 13:00 Malmö Folkets park
Läs mer hos arrangören

Taggar