Den stora ordfabriken – Teater Sagohuset

Turnerande föreställning

Söndag 17 September - Söndag 18 Februari

Fotograf: Emmalisa Pauly

Det finns en stad där nästan ingen talar. Det är staden med den stora ordfabriken. I denna märkliga stad måste man köpa alla ord innan man kan säga dem. Sibella har inga pengar men hon behöver ord för att öppna sitt hjärta för Phileas. Hur ska hon bära sig åt? För allt det där hon vill säga till Phileas skulle kosta en förmögenhet.

I dans och musikteaterföreställningen Den stora ordfabriken lyfts frågan om ordens betydelse fram. Hur kan man överleva om man saknar ord och vilka ord är egentligen viktigast? Föreställningen inbjuder till fortsatt dialog och fördjupning kring våra olika språk, uttryckssätt och kommunikation.

Målgrupp 5-9 år

 

Musik i Syd + Dansstationen = Palladium 20 år tillsammans – En fest för kärleken till musik och dans

På Alla hjärtans dag 2024 firar Musik i Syd och Dansstationen två decennier tillsammans på Palladium i hjärtat av Malmö. 20 år av gemensam kärlek till musik och dans.

När Musik i Syd och Dansstationen flyttade ihop i och med nyöppningen av Palladium 2004, var det starten på vår gemensamma ambition att berika kulturlivet och dela de mest varierande musik- och dansupplevelser med publik från såväl Malmö och Skåne som resten av världen. Det tidigare biografpalatset, denna gömda kulturskatt mitt i Malmö, omvandlades till ett modernt hus för musik och dans med en specialbyggd scen och salong för att passa båda verksamheterna och ändå bevara så mycket som möjligt av husets originalinredning från 1920.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 17 September 16:00 Förslöv Förslövs bygdegårds Teaterscen Biljetter
Söndag 18 Februari 13:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Söndag 18 Februari 15:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar