Den stora ordfabriken – Teater Sagohuset

Förslöv

Söndag 17 September

Fotograf: Emmalisa Pauly

Det finns en stad där nästan ingen talar. Det är staden med den stora ordfabriken. I denna märkliga stad måste man köpa alla ord innan man kan säga dem. Sibella har inga pengar men hon behöver ord för att öppna sitt hjärta för Phileas. Hur ska hon bära sig åt? För allt det där hon vill säga till Phileas skulle kosta en förmögenhet.

I dans och musikteaterföreställningen Den stora ordfabriken lyfts frågan om ordens betydelse fram. Hur kan man överleva om man saknar ord och vilka ord är egentligen viktigast? Föreställningen inbjuder till fortsatt dialog och fördjupning kring våra olika språk, uttryckssätt och kommunikation.

Målgrupp 5-9 år

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 17 September 16:00 Förslöv Förslövs bygdegårds Teaterscen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar