Folk – Dans och turer med figurer – Dansbandet

Malmö

Söndag 17 September

Fotograf: Matilda Lindgren

Folk – dans och turer om figurer är en filosofisk och humoristisk dansföreställning som har sin utgångspunkt i barnboken ”Folk – främlingar och vänner när du kanske känner” av Emma och Lisen Adbåge och musikalbumet ”Folk – dikt och toner om personer” av Britta Person.

Texterna har lyfts upp från pappret och bildernas stämningar har blivit rörelser. Liksom när man bläddrar i boken byter föreställningen karaktär. Föreställningen bjuder på fartfylld dans i kombination med interaktiva ljud- och rörelselekar, dramatisk vardagspoesi och en filosofisk stund mellan publik och dansare.

Målgrupp från 6 år

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 17 September 13:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar