Krax krax – Minna Krook

Lund

Söndag 8 Oktober

En dansföreställning i ur och skur för alla åldrar.

Ett gäng glada, rytmiska, dansanta samt något förvirrade typer dyker upp. Var kom de ifrån? Vart är de på väg? De förundras av platsen samt väder och vind. De är mycket intresserade av fåglar. Är de fåglar? I så fall en ny väldigt intressant art.

Minna Krook dansar själv, liksom veteranen Peter Lagergren. Hon gillar duvor, han vill vara en flamingo. Emelie Wahlman vill vara en gräsand, och Jonathan Sikell en talgoxe – se där, så olika det kan vara. Längtan efter en fågelidentitet löses genom att de svarta regnplaggen vrängs ut och in och visar sig gå att förvandla till fria tolkningar av drömfåglarna. Men på vägen dit smygs det in många dansade tankar om att våga ta plats, att fungera i grupp och att stå för de egna fjädrarna.

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 8 Oktober 14:00 Lund Stenkrossen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar