Respect – Freestyle Phanatix

Malmö

Tisdag 29 Augusti

En hiphop-föreställning om att få och ge respekt.

Respekt är något som vi alla i grunden vill förvalta och leva efter och som är nödvändigt för alla typer av relationer, med ett budskap att om vi respekterar varandra kan vi åstadkomma mer tillsammans än ensamma. I den här föreställningen får Hip-Hopens element och värderingar ta plats i bredare format – Break, Street och Beatbox – “fred, gemenskap, kärlek & ha roligt”, ett ständigt närvarande och växande behov av nutid och framtid, samt väcka individens nyfikenhet, intresse och lust att lära att göra den här världen till en bättre plats. Dans och musik är en konst som är full av känslor, kultur och historia. Dans och musik har, och fortsätter att spela en stor roll i den mänskliga utvecklingen. Olika typer av dans och musik finns i alla kulturer och är ofta införlivade i olika områden i dagens samhälle. Genom att porträttera vårt kulturarv med nutiden visar vi vikten av respekt och medvetenhet om mänsklighetens och kulturens historia.

Målgrupp från 10 år

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
info@barnensscen.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 29 Augusti 19:00 Malmö Barnens scen
Läs mer hos arrangören

Taggar