TÅR – Kroppsklubben

Malmö

Onsdag 30 Augusti

Fotograf: AdeY

Befria våra tår – nu är det vår! En nyskriven dansföreställning för de yngsta barnen av Malmögruppen Kroppsklubben

TÅR är en finurlig dansföreställning där vi får vända upp och ner på kroppens hierarkier och sätta det som alltid är längst ner högst upp i ljuset. Vi trippar, tassar, valsar, balanserar, hasar, ålar och rullar oss fram. Vi spelar instrument och har en egen DJ som spelar våra strängar, våra toner och vårt beat. Vi är individer men också alltid ett kollektiv, en och en men ständigt i kontakt med våra nära o kära. TÅR som efter vi lärt oss gå, balanserar och bär oss genom livet, tar oss nu ner på jorden, får luft under vingarna och flyger ut på dansgolvet! TÅR dansas av två dansare och tjugo tår till specialkomponerad musik inspelad av tårna.

Målgrupp 1-3 år

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
info@barnensscen.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 30 Augusti 10:00 Malmö Barnens scen
Läs mer hos arrangören

Taggar