The ShakeDown 3.0 (Malmö Sommarscen)

Malmö

Söndag 2 Juli

Malmös coolaste streetdance-show intar Pildammsteatern! Förbered dig på en kväll fullspäckad med dansnummer, artister, danscrews och massor av olika dansstilar. Sommaren 2022 gjorde The ShakeDown 2.0 megasuccé på Malmös torg med en urban dansshow som fick gatorna och publiken att fullständigt vibrera.

I år blir allt ett snäpp större på Pildammsteatern där koreografen Persabiel Seyoum och runt 30 dansare kommer att bjuda på en show som ni aldrig tidigare sett! Den är banbrytande, den är fantastisk, den är underhållande – den är The ShakeDown 3.0!

Bakom The ShakeDown står Persabiel Seyoum – en Malmöbaserad koreograf, dansare och profil inom Skånes danscommunity. Till Malmö Sommarscen och Pildammsteatern har hon med sig ett 30-tal dansare i olika åldrar som härskar i olika dansstilar.

The ShakeDown 3.0 är ett bevis och en uppvisning av Malmös starka danskultur!

Föreställningen är cirka 1 timme lång.

Sommarscen Malmö är en del av kulturförvaltningen i Malmö stad. Målsättningen är att väcka nyfikenhet för scenkonst i alla dess former. Runt 130 programpunkter med en mångfald av upplevelser för alla åldrar.
Gemensamt för alla arrangemang är att de alltid äger rum utomhus och att det alltid är fri entré.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
sommarscen@malmo.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 2 Juli 19:00 Malmö Pildamsteatern
Läs mer hos arrangören

Taggar