Allt som är mitt – Kollektiv Knaster

Hässleholm

Lördag 30 September

Fotograf: Kollektiv Knaster

I en värld av prylar möter vi tre karaktärer som samlar, köper och stolt visar upp allt de äger och har. Men de har svårt att vara helt nöjda, för plötsligt har någon av de andra ännu mer och vipps blev det nya gammalt och det fina fult. En föreställning om konsumtion, relationer och viljan att passa in.

Med akrobatik, objektmanipulation och jonglering skapas lekfulla koreografier som undersöker vilka värden som driver vår samvaro. Hur påverkas relationen till varandra genom relationen till våra saker? Föreställningen tar sig an en av vår tids ödesfrågor: masskonsumtion och alla de problem och frågeställningar som följer i dess spår.

En visuell föreställning som passar alla, oavsett ålder eller språkkunskaper.

En samproduktion mellan Kollektiv Knaster och Spinning compass performance.

Fri entré. Barn-/familjeteater. Ingår i Kulturdagarna 2023

Arrangeras av Hässleholms Teaterförening

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 30 September 11:00 Hässleholm Kulturhuset, Blå salongen
Lördag 30 September 14:00 Hässleholm Kulturhuset, Blå salongen
Läs mer hos arrangören

Taggar