Författarsamtal + New Old – Jonna Bornemark och Alma Söderberg

Lund

Tisdag 14 November

 

Samtal med Jonna Bornemark och dans av Alma Söderberg

Jonna Bornemark är professor i filosofi vid Centrum för praktisk kunskap på Södertörns högskola. Hennes senaste bok är ”jag är himmel och hav” – en filosofisk undersökning av graviditet, liv och jagets gränser — hennes mest personliga bok hittills. New Old är en soloföreställning som går tillbaka till ursprunget av Alma Söderbergs praktik – att sitta på en stol och tänka genom rytm, röst och rörelse. En praktik där man lyssnar på ljud som syntetiseras, bildar ord med hjälp av hand- och kroppsgester. Föreställningen är inspirerad av Jonnas bok ”jag är himmel och hav”

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 14 November 19:00 Lund Stadshallen, AmFi Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar