Pappersmånens pappersmun – Nordtross

Malmö

Lördag 14 Oktober

 

Pappersmånens pappersmun bjuder in barn i åldrarna 4 – 8 år till ett sceniskt rum av papp, i vilket en törstande måne möter en hemlängtande tiger och två nyfikna barn.

Det är varmt, alltför varmt för att man ska kunna sova. Två barn smiter ur sina sängar och ut i trädgården. Men nattens trädgård är inte alls som dagens. Andra varelser verkar skymta bakom träden och alla möjliga djur har kikat fram. Dessutom är månen väldigt törstig och det klagar den högljutt på, där den hänger. Bakom några buskar skymtar en ovanligt stor katt, ja, så pass stor att den faktiskt är en tiger.

Berättelsen gestaltas och tar form genom dans, text och musik. Föreställningens varar i 30 minuter och därefter följer en workshop i vilken barnen, beroende på ålder och intresse, får dansa, vika origami eller leka med rim.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 14 Oktober 11:00 Malmö Barnens scen Biljetter
Lördag 14 Oktober 14:00 Malmö Barnens scen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar