Sound a rose in – Dansperformance med Alma Söderberg

Malmö

Lördag 23 September

Fotograf: Hagar Tenenbaum

Ta chansen under gallerihelgen och upplev Alma Söderbergs nya dansverk – stanna hur länge du vill!

Tre kvinnor sitter på tre stolar, i tre timmar i den vackra Skovgaardsalen på Malmö Konstmuseum. Tre rytmer överlappar och skapar en polyrytm av två mot tre och tre mot fyra. Ord bryts ner i stavelser som fyller varje takt och på så vis vecklas en fragmenterad dikt om vänskap och motstånd ut. De till synes oförenliga rytmerna och rörelserna vävs ihop och skapar en komplex helhet där mångsidighet och förmågan att känna in andras rörelser, tankar och känslor lyfts upp som ett alternativ mot allt som är enkelspårigt och inskränkt i vår samtid.

Alma Söderbergs dansperformance har utvecklats i nära samarbete med medverkarna Anja Müller (Berlin) och Angela Peris Alcantud (Barcelona). Det är ett s.k. durational-verk i vilket publiken är välkomna att stanna i så länge de önskar.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 23 September 13:00 Malmö Malmö Konstmuseum
Läs mer hos arrangören

Taggar