Processing#2 – Linda Hayford

Malmö

Onsdag 1 November

”Processing” är en del av ett globalt projekt för kreativt utveckla en pedagogik byggd på dansstilen ”popping” och dess skiftande karaktär. Detta har Linda Hayford utvecklat sedan 2015, först för sig själv, sedan i samarbete med sin bror, dansaren Mike Hayford.

Föreställningen Processing #2 tar detta utforskande ett steg längre, med nya dansare med bakgrund inom hiphop, där rörelserna flätar samman starka individer till en organisk kropp. Samproduktion med Malmö Dance Week, som firar 5 år 2023.

I vilken utsträckning blir minnen en del av vår identitet? Är vi medvetna om deras inverkan på våra nuvarande åtgärder? Finns det något sådant som nuet?

Malmö Dance Week Festival 2023
5 year anniversary
‍www.malmodanceweek.se
Produced by IVER

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 1 November 17:30 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar