Puls – Yared Tilahun Cederlund

Malmö

Måndag 30 Oktober


Ett gästspel av Yared Tilahun Cederlund i samband med Malmö Dance Week.

En work in progress-visning. ”I PULS vill jag undersöka vad som skapas när vi kollektivt ansluter till pulsens kraft. Vi behandlar ofta denna förmåga som sekundär inom dagens scenkonst i Sverige, men jag vill lyfta den högt och ge den en plats. Den förenande förmågan som kan användas för allt från skapandet av den vackraste, kraftfullaste musiken och dansen, till den mest skrämmande kraftfulla armén.
Jag vill låta rytmen komma fram genom att lyssna på verkets puls. Pulsen som å ena sidan kan vara lika matematisk, exakt och detaljerad, lika livlig, mjuk, formbar och levande som vatten. Mötet i omfamningen av denna kraft och utforskandet av denna förmåga är något som kommer att vägleda PULS-projektet från början till slut.”
/Yared Tilahun Cederlund

Detta är en lunchföreställning vilket innebär att biljetterna inkluderar föreställning, lunch och artist talk efter föreställningen.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Måndag 30 Oktober 12:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar