Tarab-workshop med Ulduz Ahmadzadeh – Skånes Dansteater

Malmö

Lördag 18 November

Fotograf: Peter Rauchecker

I föreställningen TARAB fokuserar det samtida danskompaniet عطش ATASH عطش på outforskade, underrepresenterade och på vissa platser förbjudna rörelsematerial, healingceremonier och udda rytmiska mönster från det förislamiska kulturarvet i Mellanöstern.

I denna workshop med koreografen Ulduz Ahmadzadeh, koreograf till föreställningen TARAB, får du prova rörelsematerial från den persiska platån, rytmiska mönster som är typiska för denna region. Du kommer att lära dig korta koreografier som dansas i cirklar, linjer, trios, duetter och solon. Workshoppen handlar om dansen som ett socialt gemensamt band och ett utforskande i dansens olika funktioner i traditionella (ursprungliga) sammanhang.

Eftersom workshoppen har begränsat antal deltagare, krävs föranmälan för att delta.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
dialog@skanesdansteater.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 18 November 13:00 Malmö Skånes Dansteater
Läs mer hos arrangören

Taggar