I Just Wanna Dance! Kortfilmskväll + dans

Helsingborg

Onsdag 6 December

I Just Wanna Dance! Säsongsavslutningen den 6:e december blir en helkväll i dansens tecken. Under kvällen gästas vi bland annat av dansgruppen Shatta Nation, det blir också samtal med gäster, en form för filmquiz och allmänt mys!
Shatta Nation är en dansgrupp bestående av Alva Hansen, Maja Kojic och Kimberley Kinnunen. Gruppen har specificerat sig på dansstilen dancehall, en dans och kultur från Jamaica som är full av vibes och grooves! Kvällens schema:
18:00 – Dans
18:10 – Kortfilmspass 1 med tävling
18:40 – Samtal med dansarna
19:00 – Dans
19:05 – Paus
19:20 – Kortfilmspass 2
20:10 – Vinnare tävling/avslut kvällen

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 6 December 18:00 Helsingborg Biograf Röda Kvarn Biljetter
Läs mer hos arrangören

Taggar