Danslördag: LOOP – Regionteater Väst och Nicole Neiderts

Malmö

Lördag 24 Februari

Fotograf: Håkan Larsson

Välkommen till en värld inspirerad av surrealism, barnteckningar, TV-spel och tidsmaskiner när Danslördag gästas av Regionteater Väst och Nicole Neiderts dansföreställning LOOP.

Följ med en säregen grupp punk-poppiga karaktärer på en tankevurpa där logiken tappat fotfästet och tiden blåser vart den vill. LOOP är en egen värld som gör revolt mot verklighetens regler, där dans böjer tid och rum och ler mot fiktionens möjligheter.

LOOP är en hyllning till allas vår förmåga till fantasi och till dansens kraft att ta oss dit. Vad händer om vi kastar om vilken ordning saker bör ske och hur kroppar rör sig? Är det på riktigt? Är det en föreställning eller en surrealistisk danskonsert? Går tiden framåt eller bakåt? Säg det inte till någon: LOOP kan vara vad du vill.

Välkommen till en värld inspirerad av surrealism, barnteckningar, TV-spel och tidsmaskiner!

Målgrupp från 6 år

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 24 Februari 15:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar