Original Gods – Teater Tre

Malmö

Lördag 27 Januari

Fotograf: Thomas Zamolo

Upplev vänskap, förändring, livet på skolgården och kärleken till små och stora fåglar när Teater Tre gästar Danslördag med dansföreställningen Original Gods för publik 5-10 år.

Vi har alla en relation till den, barnen stora som små lever på den och de vuxna minns den, skolgården. Den kan vara den mest underbara, lekfulla och inspirerande platsen i världen, där en bänk förvandlas till ett skepp och ett buskage till en underjordisk gång. Där kompisar möts i lekens tidlösa rymd. Men hur blir det när ens bästis plötsligt vill leka själv, när den enes lust tagit slut och den andres är på topp? Eller när den nyss färgstarka och roliga platsen förvandlas till något hotfullt? Föreställningen undersöker vänskap, förändring, våra egna egenheter och hur vi människor är med varandra.

Original Gods speglar skolgården som lekplats och slagfält, om värme, kärlek och rädsla. Detta gestaltas genom fåglars snitsiga, fiffiga, snabba, veliga, vaggande och vingliga uttryck. Det är en varm och humoristisk dansteaterföreställning om småfåglarnas skolgård. Ett allkonstverk där dansarna gestaltar allt från den stressade läraren, de kvittrande småfåglarna till den undersköna påfågeln. Med värme och stor kärlek till leken, barnen och andra småfåglar möter vi publiken med stor igenkänning på deras hemmaplan, skolgården.

Målgrupp 5-10 år

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 27 Januari 15:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar