The very last northern white rhino – Gaston Core

Malmö

Torsdag 1 Februari

Fotograf: Alice Brazzit

Jordens bräcklighet inrymd i ett streetdanssolo

The very last northern white rhino är ett soloverk lika enkelt som kraftfullt. Med den sanna historien om världens två sista vita noshörningar som utgångspunkt, frågar sig koreografen Gaston Core om det är möjligt att finna lycka i en värld av kaos?

Finstämt och elegant används streetstilar som krumping, tutting och waving för att skildra människans utrotning av detta hänförande djur. Med små medel och stora känsloyttringar förmedlar dansaren en historia om jordens bräcklighet och den eviga jakten på frihet.

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 1 Februari 19:30 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar