A lucky strike – Intrepidos

Malmö

Fredag 19 Juli

Stig in i Intrepidos föreställning A Lucky Strike – en förtrollad tidsportal som öppnas mitt på Konsthallstorget, full av mysterium och fantasi. Publiken bjuds på en cirkusupplevelse där linan inte bara är en scen för balanskonst, utan även en mötesplats för akrobatikens mest andlösa kontorsionism, där artister vrider sina kroppar på de mest märkvärdiga sätt.

I detta magiska ögonblick, mellan svindlande dansnummer och fingerfärdig jonglering, möter vi Xuxuca och Chocolate – två orädda varelser på en evig jakt efter sitt öde. De interagerar med publiken och skapar en spännande dynamik.

A Lucky Strike är en cirkusföreställning för hela familjen, från den yngsta till den äldsta, som kommer att få alla att häpna och förundras. Publiken får följa med in i en fantasivärld där allt är precis som vi drömt det.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 19 Juli 19:00 Malmö Konsthallstorget
Läs mer hos arrangören

Taggar