Jag känner alltså finns jag – Christina Tingskog Relativ Dansproduktion

Ängelholm

Lördag 26 Oktober

Fotograf: Maria Koolen Hellmin

Spännande, vacker, poetisk och superlativbeströdd föreställning om känslor med stor dramatik, värme och humor.
Vår nyaste nya är lekfull och publiknära med härligt stor dramatik, med fysiska känslosvall, intensiva möten, humor och värme. Om känsla, medkänsla, gensvar, egen vilja, kommunikation känslobegåvning, olika känslodimensioner och vibrationer, känslor som tar plats och vill bli mötta.

Följ med på en härlig och rolig känsloresa genom underbar bild- och musikvärld! Som även publiken får omslutas av då de tillsammans med den integrerade ensemblen, upplever och rör sig mellan spännande projektioner på väg in till föreställningen och i smygande avslutning på väg ut.

Passar för ålder 4-9 år

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 26 Oktober 12:00 Ängelholm Jarl Kullescenen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar