Open doors – BAM

Malmö

Torsdag 25 Juli

Stig in i en värld där fem entusiastiska dansare möts på scenen med öppna sinnen. Tillsammans känner de sig fram, lyssnar och följer varandra. Inspirerade av dansstilen breaking och hiphopkulturens cypher, den cirkelformade ytan där dansen utförs, skapar dansarna en öppen och välkomnande atmosfär där alla kan delta. Det handlar om att ha kul och utforska tillsammans.

På uppdrag av BAM, Breaking Association Malmö, har koreografen Theresa Gustavsson skapat dansföreställningen Open Doors. Denna föreställning är baserad på några av hiphop- och breaking-kulturens klassiska element, såsom eget uttryck, improvisation och cypher. Med detta som en stabil grund har Theresa guidat dansarna genom att få dem lyssna till sin inre kraft.

Kom och låt dig inspireras av dansen, utövarna och den öppna och välkomnande atmosfären i Open Doors.

Föreställningen är en del av Malmö Sommarscens program.
Alltid utomhus, alltid fri entré.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 25 Juli 16:00 Malmö Posthusplatsen
Torsdag 25 Juli 19:00 Malmö Posthusplatsen
Läs mer hos arrangören

Taggar