Öppen repetition: Aniara

Malmö

Tisdag 8 Oktober

Fotograf: Johan Sundell

Följ arbetet bakom en dansföreställning och möt koreografen Carl Knif, våra dansare och Moomsteaterns skådespelare.

Kika in på repetitionerna och se en del av det intensiva arbetet inför premiären av Aniara, en föreställning som blandar dans och teater. Den grundar sig på den svenska författaren Harry Martinsons bok med samma namn. Här möts Moomsteaterns skådespelare och Skånes Dansteaters dansare för första gången. Genom att blanda dans, musik och teater vill vi skapa en föreställning som är som en dikt som du kan se.

Hur är det att arbeta som dansare och skådespelare? Hur skapas en föreställning? På våra öppna repetitioner får du möjlighet att komma nära den konstnärliga processen där föreställningens beståndsdelar prövas, utvecklas och förfinas, det vill säga vardagen för både koreografer, våra dansare och skådespelarna på Moomsteatern. Öppen repetition är inte den färdiga föreställningen, utan en chans att följa arbetet bakom kulisserna.

Öppen repetition består av ca 45 minuter repetitioner och avslutas med ca 15 minuter frågestund då du har möjlighet att ställa frågor till koreografen eller våra dansare om den kommande föreställningen Aniara eller deras konstnärskap. För att säkra din plats behöver du boka biljett, men biljetterna är gratis. OBS: repetitionen hålls på engelska och svenska.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 8 Oktober 19:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar