PLAYGROUND – Memory Wax

Malmö

Fredag 6 September

Malmögruppen Memory Wax firar 20-årsjubileum!

En livsbejakande dansföreställning som utforskar gruppens dynamik och lekens betydelse.

I PLAYGROUND utforskas gruppens dynamik och individens roll i mötet med andra.
Vad händer när rollerna förändras och när blir leken allvar?
PLAYGROUND anspelar på lekens viktiga betydelse i livets alla skeenden. I samklang med fängslande ögonblick, rörelseglädje och föränderliga vardagsobjekt bryter vi fasta mönster och bjuder in till nya möten och nya möjligheter.

I samarbete med det kubanska danskompaniet Danza Teatro Retazos fördjupar vi produktionens tematik i Sverige och på Kuba med väldigt olika utgångspunkt men med fantasins oerhörda kraft som en gemensam plattform. Med enkla objekt skapas nära möten, känslor, rytmer och miljöer i en suggestiv dansföreställning i Memory Wax stil.

Kvällen bjuder på överraskningar!

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 6 September 19:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar