Wing Ding – Skånes Dansteater firar 30 år

Malmö

Lördag 10 Maj

Fotograf: Karolina Henke

En fest för alla sinnen när Skånes Dansteater firar 30 år 2025.

Wing Ding är en galen, färgstark och utflippad hyllning till dansen som konstform och uttryck. En fest för alla sinnen när Skånes Dansteater firar 30 år. Låt dig överösas av alla känslor på en gång när delar av Skånes Dansteaters ensemble intar Malmö Operas stora scen tillsammans med Malmö Operakör och Malmö Operaorkester.

Koreografen Lidia Wos bjuder in dig till sitt högst personliga koreografiska universum. Ett universum fullt av skruvade rörelser, oväntade vändningar och en absurd humor. En värld där bara din egen fantasi sätter gränsen mellan dröm och verklighet.

Wing Ding är ett samarbete mellan Skånes Dansteater och Malmö Opera.

Biljettsläpp oktober – 24

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 10 Maj 18:00 Malmö Skånes Dansteater
Läs mer hos arrangören

Taggar