Den kosmiska havsträdgårdspassagen

Turnerande föreställning

Torsdag 10 Mars - Lördag 12 Mars

Två bebisar kryper i ett färgglatt fantasilandskap.Fotograf: illustration: Johanna Kallin

Upplev en magisk värld tillsammans med din bebis! (för barn i åldrarna 2-18 månader)

Den kosmiska havsträdgårdspassagen är en magisk värld av ljud, ljus och rörelse. En dansföreställning och installation för barn i åldrarna 2-18 månader. Ett spännande dansäventyr för bebisar och vuxna att dyka in i, tillsammans!

Här får bebisarna, med alla sina sinnen, upptäcka och bli medskapare av ett förunderligt universum. De kan röra sig, observera och utforska verket på sina egna villkor. Ljud, ljus och rörelse skapar ett flöde av förändringar och kontraster.

Koreografen Peter Mills har tillsammans med dansaren Rachel Tess och scenografen Marta Cicionesi skapat en upptäcktsfärd genom rymden, under havsytan och andra fantasifulla världar. Föreställningen bygger på kunskap om spädbarns sätt att förstå och samspela med sin omvärld. Därför är det deras intuition och nyfikenhet som ger impulser åt dansarna.

Ett äventyr utöver det vanliga – boka din biljett idag på riksteatern.se! Verket rymmer upp till 12 bebisar per föreställning, med två medföljande vuxna per barn.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 10 Mars 11:00 Kalmar Byteatern Kalmar Länsteater Biljetter
Söndag 13 Mars 11:00 Västervik Mejeriet Biljetter
Lördag 12 Mars 11:00 Vimmerby Vimmerby gymnasium Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören