spökvandring med dansworkshop

Högsby

Lördag 21 Oktober

Spökvandring med workshop

Spöken, gengångare och andra läskigheter som kanske hänt i Emådalen. Folkliga sägner om läskigheter som hänt förr i tiden i Emådalens byar. En lite ”läskig” vandrande dans/musik workshop för barn och vuxna tillsammans. Från ca 5 år och uppåt i vuxen sällskap. En musiker och en danspedagog dansar och musicerar tillsammans med publiken och förflyttar sig mellan olika platser. Publiken får dansa och lyssna på skrönor om olika verkliga, hemliga och läskiga väsen och varelser, samt en och annan sång.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
https://www.riksteatern.se/forening/emadalens-kulturforening---en-del-av-riksteatern/spokvandring-med-workshop-/?fbclid=IwAR2cv076Unh6XYlcTghJurlU8Cx3X6s6RexHwqHxTJxM4xMYwa9cbG3dPNo

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 21 Oktober 14:00 Högsby Trollberget
Läs mer hos arrangören