And Then… Och Sen – Claire Parsons

Fotograf: Mats Åman

And Then… Och sen är dans och mjuk cirkus i en abstrakt och polyfon sagovärld. Här möts fyra figurer för att berätta och presentera saker och händelser på alldeles olika sätt.

Tillsammans med publiken läggs ett pussel, saker berättas, rummet formas om och relationer skapas. Är detta en början? Eller börjar vi om? And then… handlar om att lämna den lilla världen och hitta sanningen. Om att växa upp där vardag och mystik läggs i ett suggestivt pussel. En lekfull skattjakt blir en finurlig gåta. Föreställningen är inspirerad av forskningen kring neurodiversitet som utgår från alltings lika värde; det animerade rummet, platsens ande, ljud som rörelse och kroppar som en kör. Att vara i en värld där vi inte kan sortera ut det enstaka där allt har lika värde. Hur är det att vara i den världen?

Från 5 år.

15 oktober kl. 12.30 på Dansstationen, Palladiums scen. Södergatan 15, Malmö. 

Längd: 45 min.

Pris: 60 kr.

Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar