Alae – Andersson Dance

Kungsbacka

Torsdag 12 Oktober

Ida "Inxi" Holmlund i bild. Fotograf: Chrisander BrunFotograf: Chrisander Brun

Alae är ett helaftonsverk för en flygel, en pianist och tre dansare. Tillsammans ger de sig i kast med Beethovens magnifika pianomusik. I verket illustreras vardagens poesi med hjälp av koreografens finstilta uttryck och rumsliga dynamik. Det lekfulla möter det innerliga när briljanta scenkonstnärer samsas med livemusik på scen. 88 tangenter och 3 dansare skapar tillsammans ett rum fullt av möjligheter.

Föreställningen är ett konstnärligt möte mellan Örjan Andersson, en av Sveriges främsta koreografer, och den New York-baserade Beethoven-tolkaren Per Tengstrand, en av Sveriges mest framgångsrika musiker på de internationella konsertscenerna.

Längd: 90 min inkl paus

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 12 Oktober 19:30 Kungsbacka Kungsbacka Teater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören