Kalaskväll – Skånes Dansteater

Malmö

Fredag 7 Juli - Lördag 8 Juli

Fotograf: Press

Skånes Dansteater dansar i sommarkvällen för att leverera guldkorn ur det gångna spelåret samt smakprov från höstens föreställning. Möt teaterns egna dansare såväl som nya vänner från när och fjärran. Det blir ett collage av gränsöverskridande, poetiska och lekfulla inslag av verk som spelats på dansteaterns scen i Malmö, på Malmö Opera samt på turné.

Bland annat visas delar ur ”To See the World While the Light Lasts”, ”Frozen Motion” och ”From Way Up There”. Det blir även ett smakprov ur höstens stora föreställning ”The Feeling of Going” av Ben Wright med nya solisten Oskar ”MotoBoy” Humlebo. Till musik av isländska Jónsi får vi följa med ut i det okända där dröm möter saga.

En del av Malmö Sommarscens program, i samarrangemang med Skånes Dansteater.

Fri entré.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 7 Juli 19:00 Malmö Pildammsteatern Biljetter
Lördag 8 Juli 19:00 Malmö Pildammsteatern Biljetter
Läs mer hos arrangören