Not Visible/Visible – Nya Rörelsen

Malmö

Tisdag 8 Augusti - Torsdag 10 Augusti

Fotograf: Press

Not Visible / Visible är ett performanceprojekt där unga med vitt skilda bakgrunder söker efter en gemensam röst genom rörelse. Synlighet är ett centralt tema i föreställningen. Men vad betyder egentligen synlighet för en ung männsika i dag?
Projektet har som målsättning att föra ungdomarna samman och ge dem förutsättningar att dela sina berättelser både med varandra och med publiken. Att genom rörelsens kraft avlägsna alla de hinder som delar upp vårt samhälle i minoriteter.

Föreställningen är en del av programmet för Malmö Sommarscen.

Fri entré.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 8 Augusti 19:00 Malmö Lokstallarna, ingång Södra Bulltoftavägen 51
Onsdag 9 Augusti 19:00 Malmö Rönneholmsparken
Torsdag 10 Augusti 16:00 Malmö Malmö Live, vid kanalen
Torsdag 10 Augusti 19:00 Malmö Malmö Live, vid kanalen
Läs mer hos arrangören