Who are u? – Art of Spectra

Falkenberg

Torsdag 23 November

Fotograf: Carl Thorborg

Ett kraftfullt dansverk om att vara människa.

Who are U kretsar kring frågor om identitet, hur vi definierar oss själva och vad som särskiljer oss från andra. Det är en föreställning om hur det är att vara människa. Vem är jag? Vem är jag för andra?

I Art of Spectras scenspråk korsbefruktas visuell konst med rörelse, ljus och ljud. Det koreografiska språket är både finstämt och kraftfullt och hämtar energi ur såväl film som kampsport och subkultur. Koreografen Peter Svenzons egen bakgrund inom breakdance finns med som en resonansbotten. Och i koreografin finns det alltid ögonblick av nerv och ett skyddsnätsfritt risktagande.

Art of Spectras uttryck befinner sig i ständig rörelse, men konstanten är dialog. Dialog med publiken, mellan dansarna, mellan de olika konstnärliga uttrycksformerna, med det omgivande samhället. Och nu undrar de – vem är du?

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 23 November 19:00 Falkenberg Falkhallen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören