Andas – Memory Wax

Malmö

Torsdag 28 September - Fredag 29 September

Fotograf: Memory Wax

Föreställningen Andas handlar om att börja om på nytt, skala av och vistas i det som är. I en naken dialog mellan introvert och extrovert, rörelse och stillhet närmar sig Andas outtalade hemligheter om frågor gällande identitet och dualism. Tankar och minnen skapar poetiska landskap som ständigt förändras i nuet.

Dansföreställningen Andas skapas med inspiration från Ingmar Bergmans filmiska universum och vill uppmärksamma att han skulle fyllt 100 år 2018. Vi har inspirerats av hans konstnärskaps tematik om liv, död, relationer, kärlek, tro, svek och frihet.

Premiär 28 september!

Längd: 40 min.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 28 September 19:00 Malmö Inkonst
Fredag 29 September 19:00 Malmö Inkonst
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören