At work – Joanna Kotze

Skillinge

Lördag 9 September

Fotograf: Press

Möt koreografen Joanna Kotze. Tillsammans med Jonathan Allen (konstnär), Ryan Seaton (kompositör & musiker) och Netta Yerushalmy (dansare & koreograf) skapar hon en interdisciplinär performance med titeln What we will be like when we get there.

Konstnärerna utgår från platsen för att undersöka fysiska, emotionella och konstnärliga spektrum, samtidigt som de reflekterar över begär efter intimitet och större påverkan. Genom att fundera över både personliga utforskningar och den aktuella miljön, fokuserar arbetet på begär, brister, styrkor och fantasier.

Presentationen och performancen At Work ger en glimt i slutet av deras koreografiska process.

Projektet presenteras av Milvus Artistic Research Centre, Simrishamns Riksteaterförening, i samarbete med Riksteatern, Riksteatern Skåne och Skillinge Teater.

Innan föreställningen bjuds på lättare mat och förfriskningar.

Pris: 100 / 50 kr.

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 9 September 19:00 Skillinge Skillinge Teater
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören