Öppen repetition – Memory Wax

Malmö

Tisdag 19 September

Fotograf: Memory Wax

Ett utdrag ur föreställningen Andas visas på Studio Malmö.

Om att börja om på nytt, skala av och vistas i det som är. I en naken dialog mellan introvert och extrovert, rörelse och stillhet närmar sig Andas outtalade hemligheter om frågor gällande identitet och dualism. Tankar och minnen skapar poetiska landskap som ständigt förändras i nuet.

Dansföreställningen Andas skapas med inspiration från Ingmar Bergmans filmiska universum och vill uppmärksamma att han skulle fyllt 100 år 2018. Vi har inspirerats av hans konstnärskaps tematik om liv, död, relationer, kärlek, tro, svek och frihet.

Målgrupp: Vuxna

Pris: Fri entré

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 19 September 12:30 Malmö Studio Malmö
Läs mer hos arrangören