The Millennials – Graham Adey

Malmö

Fredag 24 November - Söndag 26 November

Fotograf: Graham Adey

The Millennials är en dansteaterföreställning och samtidigt en upptäcktsresa in i en värld av omedelbar tillfredsställelse och totalt överflöd. På ett ögonblick har vi möjlighet att filtrera om hela vårt liv från deprimerande till fantastiskt och därför frågar vi oss själva: Vad är egentligen verkligheten och har vi redskapen för att klara av att hantera den?

Intresserad av berättelserna som leder dansaren till var den befinner sig i tid och rum, utmanar koreografen den sociala normen på sätt som provocerar publiken att både bekräfta och ifrågasätta sin egen uppfattning. Den här gången handlar det om The Millennials, generationen född mellan 1980-talet och 2000-talet.

OBS! Spelplatsen är inte Palladium Malmö. Vi möts på Palladium och tar oss gemensamt till den hemliga spelplatsen.

Samproduktion Dansstationen med stöd av Malmö Stad och Nordic Street Food.

Pris: 160 /120 / 80 kr.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 24 November 18:30 Malmö Hemlig spelplats Biljetter
Lördag 25 November 18:30 Malmö Hemlig spelplats Biljetter
Söndag 26 November 15:30 Malmö Hemlig spelplats Biljetter
Läs mer hos arrangören