9 – Cas Public

Kungsbacka

Onsdag 25 April

Fotograf: Damian Siquerios

Att forma tystnadens rörelsespråk.

Beethoven var döv när han skrev den 9:e symfonin. Med koreografi inspirerat av teckenspråk såväl som balett på både fot och tå tar sig Cas Publics skickliga dansare an detta verk. Den monumentala storheten i orkesterverket krackelerar, scenen belamras med stolar, en radiostyrd bil snurrar runt och operasång översvämmar de gestikulerande dansarna. När dansarnas gester blir för yviga så lägger de fingret för munnen i en tystande gest. Även den ordlösa kommunikationen kan bli för högljudd ibland.

En innehållsrik föreställning med ett kanadensiskt topp-kompani!

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 25 April 19:30 Kungsbacka Kungsbacka Teater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören