Dansfilm, Bobbi Jene – Elvira Lind

Kungsbacka

Tisdag 6 Mars

 

Att pusha sig själv till den yttersta gränsen.

Efter en karriär på tio år som stjärndansare i det prestigefulla danskompaniet Batsheva i Tel Aviv, bestämmer sig amerikanska Bobbi Jene för att lämna både tryggheten i kompaniet och sitt livs kärlek, Or, för att återvända till USA och förverkliga sin egen danskonst. Hon kastar sig ut i en ny dansscen där konkurrensen är stenhård. Samtidigt försöker Bobbi och Or hålla fast vid kärleken trots avståndet som skiljer dem åt.

Med okuvlig styrka och ambition börjar Bobbi arbeta fram en föreställning som blir ett banbrytande verk. Filmen vann flera priser vid Tribeca Film Festival 2017.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 6 Mars 18:00 Kungsbacka Biograf Facklan Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören