Dansfilm, the feeling of going – Skånes Dansteater

Turnerande föreställning

Torsdag 19 April - Tisdag 8 Maj

Fotograf: Malin Arnesson

Magiska möten mellan sömn och uppvaknande.

the feeling of going är Skånes Dansteaters största succé någonsin. En förtrollande dansteaterföreställning som har blivit hyllad och älskad av publik och kritiker. I Halland, liksom på flera orter i södra Sverige, får vi nu möjlighet att se den – på film!
the feeling of going är en storslagen föreställning skapas av Ben Wright till toneran av albumet GO av artisten Jónsi, sångare i isländska Sigur Rós. Oskar Humlebo, känd under artistnamnet Moto Boy, är en av föreställningens fantastiska solister.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 19 April 18:00 Kungsbacka Biograf Facklan Biljetter
Tisdag 8 Maj 19:00 Falkenberg Falkhallen Biljetter
Läs mer hos arrangören