ICHOS – Virpi Pahkinen

Turnerande föreställning

Onsdag 14 Mars - Torsdag 15 Mars

Fotograf: Carl Thorborg

Dans och slagverk bildar nya klanger

Virpi Pahkinens unika dans har fascinerat publik världen över. Hennes konstnärskap präglas av asiatisk estetik förenad med samtida dans och mysticism. I verket Ichos ingår både ett solo och en duett med dansaren Pontus Sundset och scenen delas även med den världsberömda slagverkaren Mika Takehara, känd för sin fantastiska musikalitet och danslika framträdanden. Skärps vårt seende när vi får tillgång till ren tystnad? Tillsammans skapar de ett samspel som vibrerar av toner, ljus, rörelser och rytmer som öppnar portarna till en ny klangfull värld.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 14 Mars 19:00 Halmstad Halmstad Teater Biljetter
Torsdag 15 Mars 19:30 Kungsbacka Kungsbacka Teater Biljetter
Läs mer hos arrangören