Kroppsmaskiner – Sebastian Lingserius

Kungsbacka

Tisdag 27 Februari

Fotograf: Franz Edvard Cedrins

Hybrider, cyborgs, råttor och icke-organisk dans.

Kroppsmaskiner spår om framtiden och spekulerar om alternativa livsbetingelser, med hybrider, cyborgs, råttor och icke-organisk dans. Ett verk som undrar över hur människans kroppsliga och mentala beståndsdelar är organiserade i vår framtid.

En analys av kroppens relation till staden, till hälsan, till vanor  och konventioner, till sig själv och andra, och till gränsdragningar. Ett drama där synkronisering, kitsch och barnsliga följa-john-lekar är några av ingredienserna. Du möter delikata dansare, övervakningskameror, robotar och en radiostyrd pansarvagn, i en stor scenisk jitterbugg.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 27 Februari 19:30 Kungsbacka Kungsbacka Teater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören