Dansens Dag 2018

Turnerande föreställning

Lördag 28 April

Dansens Dag – en hyllning till dansen!

För att fira Dansens Dag 2018 visas duettverket Gryning av Kyrie Oda med dansaren Love Hellgren, samt ett solo ur dansverket Visible/ Not visible med dansaren Omar Khalil från Helsingborg, koreograferat av Graham Adey.

Skånes Danskollegium väljer ut dansverken som visas, med representanter från Dansstationen, Skånes Dansteater, Danscentrum Syd och Memory Wax. Dansstationen koordinerar turnén med de olika städerna, som var och en ansvarar för sitt lokala firande av Dansens Dag.

Längd: Ca 20 min.

Pris: Fri entré, ingen biljett behövs

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 28 April 11:00 Malmö Stortorget
Lördag 28 April 11:30 Malmö Stortorget
Lördag 28 April 15:00 Lund Domkyrkoplatsen
Lördag 28 April 15:30 Lund Domkyrkoplatsen
Läs mer hos arrangören