Moving City – ReAct!

Malmö

Fredag 13 Juli - Lördag 14 Juli

Fotograf: Momen Sakrojah

Moving City, en rörlig dans- och teaterperformance som publiken följer genom staden. Tio Malmöbor har bjudits in av ReAct! för att under två veckor vara med och skapa en vandrande föreställning skräddarsydd för Malmö.

Temat är staden som en levande enhet, staden som inte bara är en fysisk plats utan även dess invånare. ReAct! är ett performancekompani som med dans, rörelse, teater och cirkus vill göra konsten tillgänglig för ny publik. Kompaniet vill bland annat väcka frågor kring de regler som formar människans beteende i våra allmänna utrymmen.

Längd: 60 min

Pris: Fri entré, Malmö Sommarscen

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
http://www.sommarscen.se/events/2490

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 13 Juli 19:00 Malmö Start vid Sevedsplan, Malmö Sommarscen
Lördag 14 Juli 12:00 Malmö Start vid Sevedsplan, Malmö Sommarscen
Läs mer hos arrangören