Musik i rörelse – Waileth/Ek-Frisk

Malmö

Onsdag 11 Juli

Fotograf: Kennet Ruona

Utforska dansen i din kropp och hitta dansen för dagen. Elin Waileths upptäckar- och vägledarförmåga, med snurriga, busiga rörelser, kombineras med en svängig elgitarr, en rasslande tamburin  – multi-instrumentalisten Andrea Ek Frisks jazziga folk- och världsmusik. Utforska dansen i din kropp och hitta dansen för dagen.

Enkla intruktioner som Skaka handen eller Stampa med foten leder till en mångfald av olika rörelser. Kanske behövs assistans för att röra kroppsdelar? Kanske blir rörelsen liten eller stor, eller mer på insidan än utsidan? Efter varje deltagares förmåga rör vi oss i ett samspel mellan musik och rytmik.

Alla är välkomna, med och utan funktionsvariationer.

Ålder: 1-5 år

Pris: Fri entré, Superdupersommar

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 11 Juli 13:00 Malmö Folkets Park i Ridhuset, Superdupersommar
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören