The Power of Performane – Moa Söllgård

Malmö

Söndag 12 Augusti

Fotograf: Press

En kreativ plats utan ramar och där unga koreografer får skapa fritt utifrån sina egna preferenser. Under två timmar ges unga och nya koreografer en plats att tillsammans med sina dansare, få framföra ett nummer inför en publik.

Varje koreograf får även en möjlighet att göra en kortare, muntlig presentation om sitt verk. Framträdandet kan även vara ett utdrag från en längre föreställning, en tidigare show eller kanske ett projekt som är under utveckling.

The Power Of Performance är en dansfestival för unga koreografer som arrangerades första gången 2017 av Moa Söllgård.

Längd: Kl. 14-16

Pris: Fri entré, Malmöfestivalen

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 12 Augusti 14:00 Malmö Fontänenscenen, Raol Wallenbergs park. Malmöfestivalen
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören