Extrem(is)t Kul – Robin Dingemans

Kungsbacka

Lördag 1 September

Fotograf: Martin Skoog

 

En dansclownföreställning för barn i åldern 5-12 år.

Tänk – att en pajas kan vara så kul, samtidigt som seriösa människor ibland är stora dummerjönsar. Vi möter tre coola, dansande, skojande clowner som gör musik och hittar på nya saker i sitt levande laboratorium där de testar var gränsen för det överdrivna går. I kaoset finns källan till alltings möjlighet och hopp.

I Extrem(is)t Kul tar vi på oss narrens glasögon och frågar oss hur vi människor kan fungera tillsammans trots våra olika synsätt, tankar och historier. Barnen dras successivt in i föreställningen tills de till slut är med och skapar musik och dansar tillsammans med artisterna.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 1 September 15:00 Kungsbacka Kungsbacka Teater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören