Jessica and me – Cristiana Morganti

Malmö

Tisdag 25 September - Onsdag 26 September

Fotograf: Claudia Kempf

Med dråplig humor och fenomenal tajming skildrar Cristiana Morganti sin karriär iförd livsfarligt röda stilettklackar. Under 20 år var hon solist i Pina Bauschs legendariska kompani Tanztheater Wuppertal. Nu skapar hon den oemotståndligt charmiga föreställningen Jessica and me – en självbiografi kamouflerad till en dialog mellan henne och det påhittade alter egot Jessica.

Verket är en hommage till dansen och Morgantis minnen som solist i världens mest berömda kompani.  Hon återger sina första steg i balettklassen och de oändliga timmarna i repetitionssalen. Morganti levandegör två sidor av en dansares liv – den fysiska glädjen och priset som kroppen får betala.

Längd: 70 minuter utan paus

Pris: 200 / 150 / 90 kr.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 25 September 19:30 Malmö Dansstationen, Palladium, Södergatan 15 Biljetter
Onsdag 26 September 19:30 Malmö Dansstationen, Palladium, Södergatan 15 Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören