Thunderstruck – Stina Nyberg

Turnerande föreställning

Lördag 20 Oktober - Tisdag 23 Oktober

Fotograf: Märta Thisner

Med hjälp av sin egen teslaspole skapar koreografen Stina Nyberg en dansföreställning av de osynliga krafter som omger oss. Varje gång en lampa tänds, fylls du av en känsla av under? Eller har du glömt vardagens magi?

Nu är Stina Nyberg här för att bota vår brist på fascination över elektricitet och återföra dess forna magi. Inspirationen kommer från kringresande magishower vid förra sekelskiftet när elektricitet både var en vetenskaplig nyhet och underhållning. I full skyddsdräkt kliver hon upp på scenen, sänder en blixt från sitt långfinger och skapar en upplevelse fylld av elektricitet, energi och magi.

Längd: 1 timme och 10 minuter

Pris: 60 / 85 / 120 kr.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 20 Oktober 19:00 Malmö Inkonst Biljetter
Söndag 21 Oktober 19:00 Malmö Inkonst Biljetter
Tisdag 23 Oktober 19:00 Lund Stenkrossen Biljetter
Läs mer hos arrangören