Drone – Erik Linghede

Turnerande föreställning

Onsdag 7 November - Fredag 7 December

Fotograf: Senay Berhe

Dansföreställningen Drone leker med det som dansaren och koreografen Erik Linghede kallar för människans koreografi – här möter dansen tankar om ny teknologi: Vad är det som styr våra tankar och känslor? Vad är det som skapar fiktion och verklighet? Föreställningen behandlar vår förmåga att röra oss mellan fiktion och verklighet, mellan IRL och virtuell, mellan avatar och människa.

Drone leker med hur sammanhang och mening skapas genom språk, dans, musik, teknik och virtuella miljöer.

Erik Linghede intresserar sig för att leka med och utmana det igenkännbara. ”Jag ser mina verk som tillstånd, en sorts existentiella vakuum där jag använder mig av och vrider om etablerade bilder, berättelser och symboler.”

Längd: 60 min.

Pris: 160 / 120 / 80 kr.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 7 November 19:00 Lund Lunds Stadsteater Biljetter
Onsdag 21 November 19:30 Malmö Dansstationen, Palladium Biljetter
Fredag 7 December 19:00 Landskrona Landskrona Teater Biljetter
Läs mer hos arrangören